танго маратон равадиново 2014 танго маратон равадиново 2014-замък влюбен във вятъра танго маратон равадиново 2014 танго маратон равадиново 2014

          Т Р А Н С П О Р Т

 

Танго Маратон Равадиново 2019 ще се проведе в Замъка "Влюбен във вятъра"в околията на с. Равадиново, България.

Препоръчваме като най-близки  и удобни за настаняване, хотелите в Равадиново и Созопол.

За да Ви бъдем полезни за пристигането ви на Танго Маратон Равадиново 2019, моля прочетете следната информация:

Ако използвате авиотранспорт,

за да участват в маратона, имайте в предвид,че най–близката дестинация до Созопол и Черноморец, е летище Бургас/ разстоянието от летище Бургас до Созопол е 40 км/. Може да ползвате като дестинации и летищата в София, Пловдив и Варна, като се съобразите с допълнителния автотранспорт, който ще е необходим до Равадиново или Созопол.

Ако използвате обществен железопътен или автобусен транспорт, за да участвате в маратона, ще ви бъде полезна информацията за  транспортните линии до Бургас. От Бургас до Созопол и Черноморец, има автобуси на всеки 30 минути на много ниски цени.

Ако пътувате с автомобил,

Равадиново е отдалечен от:  от Созопол на 4 км, от Черноморец на 8км, Бургас на 34км , София на 416 км, Пловдив на 287 км, Варна на 160 км , Истанбул на 336 км, Букурещ на 345км, Атина на 1115 км , Солун на 619 км,  Белград на 812км, Скопие на 637 км.

моля използвайте картата за локация на събитието

Ако сте избрали настаняване в Созопол, но не разполагате с транспорт за милогите, моля свържете се с нас, за да ви помогнем.               

Какъвто и вариант на пътуване да изберете, разчитайте на нашето упътване и съдействие за пристигането и отпътуването  Ви на Танго маратона.