танго маратон равадиново 2014 танго маратон равадиново 2014-замък влюбен във вятъра танго маратон равадиново 2014 танго маратон равадиново 2014

Регистрацията за събитието е открита!

 Участникът е отговорен за изпълнението на всички условия ( например визови , здравословни проблеми, транспорт, разрешения и т.н. ) , които са необходими, за да присъстват на Елит Танго Маратон 2019 в замъка"Влюбен във вятъра" – Равадиново, България . Екипът на организацията няма да бъде отговорен за всяка загуба, поради неизпълнени условия .

 Регистрацията не може да се разглежда като напълно завършенa и потвърденa , докато участникът не внесе необходимата сума. Заплащане може да се извърши по банков път, пощенски запис или на място преди стартиране на маратона. След получаване на плащането , регистрацията на участниците ще бъдат прехвърлени в списъците на маратона. 

При регистрацията си, не забравяйте, че от различните  страни при банков превод има банков комисион . "Елит Танго" организация няма да приеме каквито и да било недостатъчни количество , което се дължи на приспадане, банкови комисиони / такси . Ако банкови такси се появят отново на българска страна , въпреки че участникът вече ги е платил от негова страна , участникът трябва да поеме тези разходи.

    При ползване на отстъпката за ранна регистрация до 19 май 2019 , участника трябва да направи плащане  не по-късно от 24 май 2019.

    Анулиране на регистрация може да се направи най-късно до 9 юли 2019. При анулиране на регистрация, ще бъдат изплатени обратно целият размер на милонгите, като ще бъдат удържани таксите за превод. След 9 юли 2019, анулиране не е възможно!

    Екипът на организацията си запазва правото да промени или отмени събитието, или част от организацията , без предизвестие. В такъв случай , екипът на организацията е отговорен само за регистрирани участници, завършили напълно своята регистрация.

Под регистрирани участници, завършили напълно своята регистрация, се има в предвид, участници попълнили своята заявка в регистрационната форма на сайта, получили потвърждение с регистрационен номер и направили плащане за своето участие .

Ако участникът участва на маратона заедно с партньор , участникът и неговият / нейният партньор ще трябва да се регистрират отделно.

Моля попълнете формата, за да резервирате вашето място на Елит Танго Маратон 2019. След изпращането на вашата регистрация, в рамките до няколко дни, ние ще Ви изпратим писмо за потвърждение с регистрационен номер. Моля запазете този номер, той ще ви е необходим за пропуска ви в Замъка. 

Не се колебайте да се свържете с нас в случай, че имате някакви въпроси или ако имате нужда от помощ !


танго маратон равадиново